5 çayı menüsü ramazan öncesi buluşacaklar pratik bir menü


Artık şükür ramazana kavuşmak heyecanı başladı artık yavaş yavaş, hazırlıklar sürerken bir yandan da artık ramazan öncesi buluşmalar devam günler ve ikindi çayları için mükemmel bir üçlü pratik ve bir gün öncesinden hazırlanan pastalar da ekstra güzel 5 çayı menüsü tarifleri sizinle ne kadar az tarif olursa o kadar iyi nedeni mi? Fazla karıştırmadan ve sadelik içinde 10 – 12 kişilik misafirleriniz için yetecek bir 5 çayı menüsü: 

5 çayı mı? Aslında çay bahane bahane maksat sohbet muhabbet dostlar buluşsun asıl mesele bu, yüreklere dokunan dostlarla güzel bir anı daha koyuyorum buraya.

Tatlı ve tuzlu olarak çok abartmadan sevginizi kattığınız sofralar mühim olan teşekkürler güzel yürekli arkadaşım:

Pratik 5 çayı menüsü:

Kıtır kıtır sevilen milföylü börek içine ister peynirli yapın ister patatesli farklı malzemeler de olur tuzlu olarak gayet pratik ve hızlı tarifler arasında.

Tatlı olarak ıslak kek tam bir efsane streç film azizliğine uğramış olabilir ama lezzeti ne kimse hayır diyemez sanırım.

Son olarak  beş çayının yanına şöyle güzel nefis bir lezzet tavuk göğsü bu 5 çayı tariflerini göz ardı etmeyin tabakta sunum çekmedi sohbet koyu olunca unutuyor insan ama 3-4 çeşidi aşmadan hatta bir iki çeşit olsa daha iyi olur bence sofranızdan sevdikleriniz eksik olmasın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar