2016 Ramazan Paketi Fiyatları - Ramazan Kolisinde Neler Olmalı?

2016 Ramazan Paketi Fiyatları Ramazan Kolisinde Neler Olmalı?

11 ayın sultanı ramazana kavuşmanın sevinci içindeyken vakit paylaşma vaktine geldi her kes elinden geldiğince yardımlaşmanın önemini açlığın ne demek olduğunu daha iyi kavradığımız bu günlerde artık vakit elimizdeki imkanlara göre paylaşma vakti oluyor. Ramazan zaten paylaşmak demek değil mi? Kimi tencerede pişen yemeğinden bir kap vererek kimi ise sofrasında her gün bir muhtacı doyurarak kimi ise bundan daha öte giderek bir ailenen bir aylık gıdasını vererek yapar eee gülümsemek bile sadaka oluyorsa artık imkanınızca verdiklerinizin sevaplarını siz düşünün.
Ramazan denilince akla ilk gelen yardımlaşma geliyor ramazan ayı boyunca verilecek yardımlardan ilk akla gelen gıda oluyor.

Gıda her evin temel ihtiyaçları içinde olan olmazsa olmaz kuru gıdalardan hazırlanan ramazan paketleri ramazan öncesinde veya ramazan ayı ilk 15 günlük içinde dağıtılması büyük bir önem taşıyor.

Ramazan paketi delince akla içinde neler olmalı diye hemen bir soru geldi diyebilirim aslında.
Ramazan paketleri fiyatları hemen sıralayım öncelikle 2016 yılında kendinizde oluşturabilirsiniz elbette ramazan paketini mahalle bakkalınızdan veya size en yakın büyük bir marketten ama hazır sunulmuş ramazan paketlerini internet üzerinden online olarak ta hazırlatabilirsiniz siz hangi şehirde yaşarsanız yaşayın ve yurt dışında fark etmiyor istediğiniz noktaya ramazan paketlerini ulaştırabilirsiniz. 2016 yılı içinde ramazan paketi fiyatları bazı büyük market zincirlerinin size sunduğu fırsatlar işte.

2016 Ramazan Kolisi Ramazan Kumpanya Fiyatları:

2016 yılında carrfour-sa 11 ayın sultanı ramazan ayı için 4 farklı ramazan paketi hazırlamış her bütçeye göre yapacağınız hayırları kendi bütçenize göre hazırlama imkanı sunmuş işde ramazan paketleri fiyatları görselleri ile.

34,90 tl ile başlayan klasik ramazan paketi ile bir ailenin temel  ihtiyaçlarından bir kaçını karşılayabilirsiniz.

54,90 tl’ik ramazan paketi ile biraz daha kapsamlı olan süper ramazan kolisini ihtiyacı olanlara ulaştırmak size kalmış.

65,90 tl’ik mega ramazan paketi geniş ailelere veya bütçenize göre hazırlanmış bir ramazan kolisi.

98,90 tl’ik ramazan paketi ise oldukça kapsamlı bir ramazan kolisi içinde tatlıdan çayına kadar bir çok gıda düşünülmüş ramazan ayında olduğumuz düşünülürse almaya gücü yetenler için oldukça bereketli bir ramazan kolisi olmuş.

Bir çok market ramazan paketi hazırlamış şok market 2016 yılı ramazan kolisinde ise hem ekonomik hem de bir evin temel ihtiyaçlarına cevap veren ürünler tercih edilmiş işte şok marketin bu yıl için hazırladığı ramazan paketi.

Şok market 2016 yılı ramazan paketi içinde hazırladığı ürünlerle ve paket fiyatı ile avantajlı bir ramazan kolisi hazırlamış fiyatı ise oldukça uygun.
şok market ramazan paketi fiyatı ise 39,90 tl'lik bir fiyatla hazırlamış.

Ramazan ayına özel kumanya ve ramazan kolisi tercihi sizin ama bir çok market istediklerinizle hazırlatabilirsiniz.


Devamı gelecek diğer markaları neler hazırladıklarını bilmiyorum ama bugünkü gözüme dokunan ramazan paketleri bunlar.

Ramazan kolisinde neler olmalı sorusuna da hemen deyineyim.
Ramazan kolisini hazırlarken keşke çocuklar düşünülse dedi oğlum o neler istermiş neler ama ona kalsa.
Ramazan kolilerinde her evin temel gıdalarına deyinilse de birazcık çocuklar unutulmuş onlar için bayram çikolataları unutulmasın lütfen.

Ramazan kolilerinin içinde temel gıdaların öne çıkması ile temel gıdalar olunca yanına ek yemeklerle hazırlamak zor olmasa gerek zaten. Çocuklarında unutulmaması sadece deyinmek istedim aslında büyükler kendi nefislerine hakim olabilse de aynı durum çocuklar için geçerli değil.

Peygamber efendimiz sallalahu aleyhi ve sellemin buyurduğu gibi: Veren el, alan elden üstündür.

( Buhari, Zekat, 18 )

Yorumlar

Popüler Yayınlar