Yuvarlak Amerikan Servis Modeli Yapımı - Kumaş Amerikan Servisi Nasıl Yapılır? Kumaştan Amerikan Servisi

Yuvarlak Amerikan Servis Modeli Yapımı - Kumaş Amerikan Servisi Nasıl Yapılır? Kumaştan Amerikan Servisi

Amerikan servis modelleri mutfaklarda oldukça yaygınlaşmaya başladı her geçen gün el mahareti olanlar bu modelleri artıyor. Çok harika el yapımı bir modeli paylaşmak istiyorum sizlerde yapmak isterseniz model kolay ve evde bulunan atık malzemeler veya mutfak dekorasyonunuza göre renk seçenekleri tercih edebilirsiniz. Amerikan servisi modelleri bir çok seçenekleri var aslında ama ev hanımı olanlar el işi ve otantik desenlerle kendileri ürütmeyi sevenler için ayrıca da gelir kaynağı oluyor.

Bu modeli misafirliğe gittiğimde rastladım ve hemen bunu paylaşmalıyım dedim fikirlerle dolu  bir bloğum olsun istiyorum malum hepimiz öğrendiğimiz fikirleri birbirimize tavsiye etmeye bayılırız millet olarak neyi görsek paylaşırız işte sizlere fikir olacak el yapımı pratik kısa sürede hazır olacak el emeği göz nuru bir Amerikan, servis modeli.

Bu model altı kişilik pembe puantiyeli sofra kumaşından hazırlanmış yapılışı aslında hiç örme bilmeyenler bile hazırlayabilir.

Yuvarlak Amerikan servisi tasarımı yuvarlak kalıpla kesildikten sonra kenar kısımlarını piko ile çevrilmiş kumaşın yıkanma ve kullanma aşamasında sökülmesi kenar kısımlarından olası iplerin kaçması engellenmiş sonrasında ise kalın ip ve kalın numaralı tığ ile basit bir model kurularak tamamlanmış.

Yuvarlak Amerikan servisi modeli peçetelikleri atık malzemeler tercih edilmiş. Yuvarlak olarak tuvalet kağıt’ı veya peçete ruloları ile tasarlanan peçetelikler yapım aşaması ise pembe renk şeritle çevrilip silikon ile tutturulmuş üzerine ise puantiyeli kumaştan hazırlanan fiyonklar iyice yerleştirilmiş peçeteleri istediğiniz gibi yerleştireceğiniz basit ve harika bir model olmuş.

Pembe puantiyeli kumaş Amerikan servisi modeli 6 kişilik olarak hazırlanmış ayrıntılı olarak yapılışını çekip yapmak isteyenler için fotoğraflayıp fikir olsun diye paylaşıyorum aslında benimde çok beğendim benim kullandıklarım bambu kare. Yuvarlak tasarımı ile sofralarınızı renk katacak yuvarlak puantiyeli Amerikan servisi oldukça şirin ve yeni evliler içinde oldukça şeker bir model Amerikan servis modellerini keçeden ve plastik malzemelerden hoşlanmayanlar için bu modele bi ğöz atın derim.

yapmak isteyenlere biraz el emeği gerek gerisi ise oldukça kolay ister iki kişilik ister 6 ister 12 kişilik tasarlayacağınız modeli paylaşmak bizden yapması sizden.

Amerikan servisleri kahvaltılık olarak tasarlanmış günlük olarak rahatça kullanacağınız modeli farklılaştırarak değişik modellerler oluşturmak mümkün.

Yuvarlak puntiyeli Amerikan servis modeli için gerekli malzemeler.

Kumaş yapmak istediğiniz sayıya göre metre artırabilir
Kağıt havlu rulosu
Silikon
Kenarları için çevirmek için piko
Lif ipliği
Ve kalın tığ

Malzemeler bunlar yapmak ve yaptırmak isteyene.

Yorumlar

Popüler Yayınlar