23 Mart 2015 Pazartesi

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi:
Mantarı sevmeyen yoktur sanırım pazar günleri kahvaltıları için hazırlamak isteyenler alternatif olarak düşünebilirler yanında krep ile harika lezzet uyumu sağlıyorlar. 5 dakikalık harika bir aperatif olarak tüketebileceğiniz et yemekleri ve kahvaltıda kullanılabilecek bir tarif. Mantar ve kaşarın buluşması tatmak isteyenlere işte tarif. Sofranızdan tuzunuz eksik olmasın.
Hazırlaması kolay ve sadece 5 dakika gibi kısa sürenizi alacak işte tarif:
Fırında Kaşarlı Mantar İçin Gerekli Malzemeler:
500 gr mantar
1 kase rendelenmiş kaşar
Tuz
 Kaşarlı Mantar Hazırlanışı:

1-Mantarları yıkayıp temizleyin ve sap kısımlarını mantarları kırmadan çıkarın.

2-Yuvarlak borcama sıralı bir şekilde yerleştirelim üzerine tuz serpiştirelim ve içine rendelenmiş kaşarı ilave edelim önceden ısıtılmış 175 derece fırında kızarana kadar pişirelim çıkar çıkmaz servise hazır.

0 yorum:

Yorum Gönder