14 Ekim 2015 Çarşamba

Mutfakta Bilmeniz Gereken 6 Pratik Yöntem

Mutfakta Bilmeniz Gereken 6 Pratik Yöntem:

Hepimiz mutfakta pratik bilgilere ihtiyaç duyarız bazılarını ise bilmeyiz. Hepimizin zaman zaman işine yarayacak ipuçları olması gerekiyor deneyimleri başkaları ile paylaşmak bir çok bütçeye olumlu olarak yansıyacaktır. mutfakta yaptığımız yenilikler arta kalan gıdalar, gıdaların nasıl saklanması gerektiği, ve tabi ki tasarruf edilecek konulara hepimizin ihtiyacı var işte size mutfakta yardımcı olacak ufak defek tüyolar.

Mutfakta Bilmeniz Gereken 6 Pratik Yöntem:

Et pişme süresi kısaltmak için düdüklü tencere veya önceden süte yatırmayı deneyebilirsiniz.

Sarımsakları soymadan suda 10 dakika bekletmek daha kısa sürede soymanıza sağlayacaktır.

Makarna suyuna tuzu kaynadıktan sonra atarsanız suyun kaynama süresini azaltmış olursunuz.

Yumurtayı haşlarken içine tuz atmanız kabukların soymanızda çok etkili olacaktır.

Buzdolabında sebzeleri daha uzun saklamak istiyorsanız poşetlerinde saklayın.

Patatesler üzerinde  fark etmişsinizdir toprak olur patatesleri eve gelir gelmez yıkarsanız topraktan kurtulursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder