Difrize Yemeklik Biber Nasıl Konulur?
Doğranmış kışlık biber nasıl yapılır?
Biber serüvenim devam ediyor biber olarak yiyeceğim olan
biber ve turşu ve difrize koyacağım biberleri yapmaya devam ediyorum. Süs biber
için daha istediğim cinsini bulamadım tek eksik o kaldı biber olarak onu da
sanırım önümüzdeki haftada biberli bol domates ve sarımsaklı olarak
hazırlayacağım bugün biberleri iki ayrı şekilde doğrayarak difrize attım
yapması kolay ama uzun süre elinizin altında doğranmış pratik olarak kalacak
biberleri sıkıştığınız zamanlara bırakın.
Malzemeler:
1-1 kilo karışık acı ve tatlı, kırmızı ve yeşil
2-Buzdolabı poşeti 2 adet
3-Biberleri yıkayalım iki farklı doğrama yaptım bazılarını
menemenlik bazılarını ise yemek yapma aşamasında kullanmak için hazırladım ben.
4-Yarısını ayırdım ince dilimler halinde doğradım
çekirdeklerini çıkarmak ihtiyacı duymadım.
5-Diğer yarısını ise çekirdeklerini çıkardım ince dilimlere
sonra tekrar yine ince olarak doğradım poşetlere yerleştirdikten sonra hoppp
difrize girdi bile ağız tadı ile tüketiriz umarım.
Yorumlar
Yorum Gönder