20 Nisan 2015 Pazartesi

Pişmiş Soğan SalatasıTarifi

 Pişmiş Soğan Salatası Tarifi:
Kebap sofraları veya kavurma sofralarınız için en iyi aperatiftir soğan salatası. Soğanı çiğ olarak tüketmek benim midemi çok rahatsız ediyor ama buna da çözüm üretmek için zengin mutfak kültürümüz yeterli oluyor. Soğanları közleyip güzel bir salata hazırladım yapanlardan tam not alacağını düşündüğüm bir tarif.
Pişmiş Soğan Salatası  İçin Gerekli Malzemeler:
10 adet küçük boy soğan
1 miktar nar ekişi
Zeytinyağı
Nane
Pulbiber
1 Tutam tuz

Pişmiş Soğan Salatası Hazırlanışı:

1-Soğanları közde iyice pişirelim fırında da olur.

2-Başlarını keselim ve sap kısımlarını da keselim elimizle sıkarak iç kabuklarını sıralı bir şekilde çıkaralım ve servis yapacağımız geniş bir tabağa alalım.

3-Nar ekşisi, zeytinyağı pulbiber, tuz ekleyelim ve soğanların üzerine gezdirelim ben pul biberi unutmuşum görselde yoktur tarifi siz unutursanız sorun olmuyor ama lezzette eksiklik oluyor damak tadında bu kadar kolay ve basit bir tarif.

0 yorum:

Yorum Gönder